Fredag

Äntligen fredag! I kväll blir det taco-kväll i soffan.

I dag har jag haft en dag ensam i stallet. Fixade allt som ska fixas varje dag och åkte sedan till ridhuset. Jag gillar att vara ensam i ridhuset, man kan trimma i sin egen takt och man har bara sig själv att tänka på. Lady kändes fin och avslappnad. Passet gick ut på att hitta en bra rytm och få henne mjuk i sidorna och att hitta ett jämt stöd i båda tyglarna. Jag känner i bland att det blir lite vällyckat vänster tygel. Allt blir så mycket bättre med jämnhet! I galoppen tränade jag änka byten och övergångar skritt-galopp.

Nu är jag hemma och eldar för att sedan åka till stallet och fixa allt inför kvällen och till sist åka till ridhuset och löshoppa unghästarna. Jag hoppas att vi kommer iväg som planerat.....Emil är ju ganska omöjlig att bestämma saker med i bland. Han hamnade i Klinte med sin buss och vet inte om han kommer hinna hem till kl 16. Jag ska i alla fall hinna fixa in hästarna innan dess så att det bara är att lasta och åka när han kommer. Det brukar ändå sluta med att vi åker en halvtimme senare än vi har planerat!

Äntligen kom också beskedet om betyg på examensarbetet. Klart att skicka till alla som vill ta det av det. Jag och Marie ska skicka till dem som vill ta del av den i helgen. Ni kan också få en länk till den här om ni är sugna på att läsa lite om stress. Det kommer en länk efter helgen i så fall! Nu väntar jag bara på besked om sista kursen......

​Det är tur att det alltid dyker upp saker att fylla dagarna med, men hjälp vad mycket tid jag inser att jag har lagt på mina studier. Nu kan man ju göra precis vad man vill med sin egen tid!

  • 91 visningar

Gillar