Fredag

Jag tror att jag har valt världens bästa ställe att jobba på. Jag jobbade till 14.30 i dag och sedan åkte jag till stallet. Jag började med att rida Lady en runda i skogen i dag igen. Hon kändes mycket bättre i dag än i går! Emil hadefixat stallet medan jag red så när jag kom tillbaka tog vi in hästarna lite extra tidigt. De kan vara ute till kl 18 på kvällarna annars nu när det är ljusare ute.

Emil red en runda på Kandido medan jag checkade av Kazpian som nu hamnat på "mitt kort". Kollade bara så att han var redo för att komma utanför stallets fyra väggar. Sadel, träns och uppsittning i stallet. Han var väl förberedd av Emeline så i helgen får han komma ut.

Sedan passade jag på att putsa lite på Ares. Som ni ser så är Kazpian en riktig gangster när det gäller att knyta upp och bita upp knutar. Som tur är Ares mycket snäll på stallgången så han bryr sig inte så mycket om Kazpians hyss, efter att Kazpian knutit upp knuten fem gånger så fick det vara......

I helgen kommer det att vara fullt upp!

​Efter stallet blev det en runda i joggingskorna. Lyckades springa upp skosnöret på något vis. Sedan lagade jag en riktigt god lax pasta till kvällsmat. Nu hänger jag i soffan en stund innan jag ska läsa lite. Det är mycket läsning just nu. Jag har två böcker i jobbet som jag ska läsa. Inte så många sidor som när man studerar på högskolan som tur är!  

  • 189 visningar

Gillar