Fredag

I dag öppnade jag på jobbet och har därför redan slutat. I eftermiddag ska jag och Emil till ridhuset och rida igenom tre hästar. Jag ska jobba igenom galoppen ordentligt på Lady, vi brukar ha studs- träning på fredagar (beroende påkom de är någon annan som rider i ridhuset samtidigt). I går fick hon ett lugnt skritt och trav pass i skogen med skritt i djup snö. Jag masserade henne när jag kom tillbaka från ridturen.

Nu tänkte jag att jag skulle läsa en stund innan jag beger mig till stallet för att ta in och göra iordning hästar år oss. Det brukar oftast vara så att det är jag som fixar hästar till oss båda, för att det passar oss. Då kan vi lagom åka till ridhuset när Emil kommer hem från jobbet.

I kväll blir det taco med mamma och pappa. De kommer till 18,30 så det blir lagom tills vi är klara i stallet. I helgen ska jag försöka jobba lite mer med Kazpian, det blev bara en gång förr helgen. Det blir en långdragen inridning när man bara hinner fixa med dem max 2-3 dagar i veckan. De är dock mycket unga ännu och det kan vara lite lagom att det inte går för fort fram för dem.

​Stallkatten Sigge! 

  • 155 visningar

Gillar