Från det ena till det andra

Här händer det grejer. Till en början så har katten varit borta i två dagar och två nätter. Emil tror att hon aldrig mer ska komma hem. Vi har uteslutit att hon blivit instängd någonstans på gården, eftersom hon alltid skriker i så fall. Vi får se om hon hittar hem igen....

Hela min planering sprack i går när jag fick en häst över mitt ben. Den blev rädd för något, backade och tappade balansen. Det resulterade i att vi låg raklånga i gruset med mitt ben manglat under hästen. Jag tror inte att jag brutit något, eftersom jag kan gå på det. Knät och fotleden har inte tagit skada. Men det gör ont ändå!

Det blev en kväll med benet i högläge, på med ispåsar och på toppen av isberget en riktig kur migrän på det hela! 🥴

Tanken va att jag skulle ha hoppat i dag, eftersom jag har en tävling på söndag. Men det kändes inte så i benet i dag. Benet kände att den kunde rida samma häst som låg på benet, stå på hingstvisning några timmar och sedan rida i dressyrsadel. Jag får helt enkelt avvakta och se om jag kan hoppa i veckan.... kan jag inte det så kan jag inte tävla på söndag. Men det känns redan bättre så jag (missförstå mig inte) hoppas på att jag kan vänja mig vid hur det känns. Mitt ben gör inte helt som jag vill.

Så i dag första maj har vi varit på hingstvisning vid Hästak. Det blev nog fler än 8 hästar vi såg. Som jag trodde imponerade XTop, Casanova, Thelma(sto) och Utrillo på mig. Lite oväntat blev jag imponerad av en av dressyrhingstarna också. Mer om hingstvisningen i ett eget inlägg!

Eftersom vi åkte genom Tingsryd så gick vi en vända på Börjes. Hästgodis och lädertvål köpte jag med mig. 🍬

  • 116 visningar

Gillar