Förvarings tips

I dag har fyra hästar motionerats i strålande sol🌞. Två av Emil och två av mig. Jag har målat i stallet och Emil har fixat på gårdsplanen. Vi har också underhållit ridbanan så att den får lufta sig lite.

Vi kom äntligen iväg till Växjö för att shoppa lite. Jag fyllde på garderoben med underkläder och så blev det en present till min syster som fyller år i morgon. Måste komma ihåg att posta den till henne bara 😂. Kylskåpet behövde verkligen fyllas på också. Vi brukar storhandla tillsammans när det behövs och nu va det verkligen dags.

Nu ska jag söndags mysa i soffan och ladda upp inför veckan som kommer. Veckans träning kommer handla om uppladdning inför tävling på söndag. Jag ska även cykla igen. Jag cyklade förra veckan, men efter världens skavsår fick cykeln vila. Nu börjar skavsåret kännas bra och har läkt så pass att det inte blöder varje gång jag anstränger mig.

Har ni tips på foder och täckes förvaring så får ni gärna dela med er av de här. Jag ska nämligen börja flytta in det som ska vara i foderkammaren imorgon.

  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer