Första veckan

15. Frukost hos malin. rider en Lusitano hingst och kollar alla rutiner. Rider också fram en häst hos ripkes(Showjumping team). Malin och Rasmus hoppar 5 hästar som vi har med oss. Familjen ripke tävlar framgångsrikt i hoppning. Deras dotter har bland annat tagit hem segern som bästa junior i Tyskland. Det är ju inte så lätt att bara göra så där, det finns ju så många bra ryttare i Tyskland.

16. Morgonfodrar med Anna. Rider Alice i skogen och Filho på terrängbanan. Får lite coachning av malin. Filo ägs av en av Malins sponsorer. Dagens ord-tummen upp i hop med handen.

Jag hittar en plast ko undangömd i stallet. Frågar malin vad hon har haft den till? Hon skulle vänja en häst vid kor, men det hade inte fungerat så jätte bra. Plastkon blev inte farlig längre men riktiga kossor var fortfarande farliga!

Åker och handlar det blir vita bönor till kvällsmat. Anna visar vägen till affären som jag inte lärt mig än.

17: Sovmorgon. Anna (delar lägenhet med Anna) fodrar själv. Jag får hjälp av malin på ridbanan när jag rider Belle. En riktigt fin häst! Dagens ord- ut med tårna, ner med hälen och fram med benen.

Jag har fått wi-fi mitt på dagen nere hos malin. Så jag kollar min mail på lunchen om det är någon som vill maila!

18: Fodrar extra tidigt (05) eftersom vi som jobbar har bestämt oss att åka till ****CNN tävlingen och kolla tillsammans med the Thomson team. Malin låter alla som vill åka!

Det var mycket större än jag hade förväntat mig. Bra shopping, mat, bröd, massa öl och korv. Tävlingen var kanon och vi såg både *** & ****. Alla hästar i skritten och alla hästar fixade inför natten!

19: sovmorgon Rasmus fodrar. Jag hoppade terränghinder bredvid ett slott på en jättefin femåring. P. S tror det är den dyraste hästen jag har ridit!!!

Bjuden på grillat hemmavid malin!

  • 133 visningar

Gillar