Första veckan

Så är första semesterveckan slut. Känner mig nästan stressad över att det bara är fyra kvar. 😂 de två första dagarna hemma, sov jag mest. Det va dåligt väder och jag kände mig trött. Nu är energin tillbaka igen! Så fina grönsaker i landet som det har kommit!!


Jag har tränat också, fyra löppass och ridit en hel del. Sen har jag tillverkat en ny favorit kaka med de sista rabarbern. Vi har haft gäster och ätit mycket god mat för övrigt. Hade gått 37000 steg i torsdags när jag hjälpte till att förbereda tävlingen. Då va jag trött i mina ben!

Jag har varit funktionär och ansvarig för uppställning i två dagar. Sedan har jag också hoppat två starter. 110 & 120 på hemmaklubben. Resultatet va inte det bästa, men efter uppehållet behöver jag några rundor till för att komma igång tror jag.

Camilla och per har varit här i helgen. Vi har tittat på en skrotbils kyrkogård, hämtat spån på Börjes och hunnit med en vända på Ikea. Vi fick även en hel del ogräs rensat framför stallet i går. 💪🏻

Camilla är galen att handla på Ikea. Själv handlade jag lite saker som behövs till Emils kontor. Två hyllor och lite förvaring till papper. Emil och per va och fiskade en vända och jag & camilla tog en lång promenad till den närliggande gårdsbutiken.

Nu ska jag ut och rida lite hästar och mocka stallet.

  • 96 visningar

Gillar