Förberedelser

I torsdags var jag och Emil i ridhuset för första gången. Som alltid springer tiden iväg när man ska ha Emil med sig. Halv tio på kvällen rullade vi hemåt igen. Då hade jag ridit igenom båda programmen som jag ska starta i morgon.

I fredags fick det bli vilodag eftersom jag hade massa annat att pyssla med. Mamma och pappa kom och ska stanna över helgen.

I morse åkte jag till ridhuset igen för att rida några linjer till morgondagens program. Pappa följde med och som tur va hittade han en annan pappa att prata med. Det var nämligen några till i ridhuset i dag.

Under eftermiddagen besökte vi plantagen och hööks. Jag skaffade några gröna växter för att piffa upp det lite hemma. På hööks hittade jag som vanligt ingenting mer än pälsglans. Det är inte min favorit hästbutik.

Sedan släppte vi rose och Ares på ridbanan så att de fick röra på sig lite. Ares busade och tyckte det va bra mycket roligare att springa löst än att gå på linan. Ridbanan är mycket mer ridbar nu än med två dm snö. Äntligen kan vi kanske komma igång lite bättre... om det ska vara milt nu?

Jag har packat lite saker till i morgon. Både utrustning och ätbara saker. Jag inser att de som tycker att det är långt med en timme mellan två starter i dressyr de har inte tävlat här. Själv har jag tre timmar mellan mina starter i morgon, men det känns ändå helt okej!

Vi brukar ha bussen färdigpackad för tävling. Men nu har jag inte startat sedan oktober så vi har packat ur en hel del saker. Jag får helt enkelt fylla på igen med nödvändigheter.

  • 125 visningar

Gillar

Kommentarer