Födelsedag ❤️

En tidig lördags morgon i hagen.

I dag fyller världens bästa Emil 30 år ❤️. Vi har haft så mycket fint folk här i helgen. Mamma och pappa har varit här torsdag-söndag, Emeline fredag-söndag, Emils föräldrar och morfar lördag-måndag. Emils farbror hälsade på en snabbvisit i söndags kväll. Nu är det ganska tomt här hemma eftersom alla har åkt hem till sitt. Tröttast är nog katten som har sovit fyra timmar på soffan i eftermiddag.

Vi har fått så mycket gjort i helgen. Bland annat Ny dusch och ventilation installerad. Toalett fastmonterad, ridbanan sladdad, gräset klippt, fönster putsade och ogräs rensat. Ingen behöver gå sysslolös hemma hos oss 😉.

Vi har ätit så mycket mat och snacks i helgen att jag inte kommer vara hungrig på länge. Emil fick bestämma vad vi skulle äta i kväll. Det blev hembakt pizza i ved spisen. Inte så illa en måndag....

Denna veckan känns som om den kommer att gå fort. Det känns ju som om det har varit lång-helg, fast det inte har varit så. Jag hade fredag redan i onsdags. Och i dag känns det som söndag. Vi ses senare i veckan!!

  • 108 visningar

Gillar