Fix och trix

I dag har det bara varit häst häst häst. Fixade stallet och allt runt omkring på förmiddagen och red sedan tre hästar och longerade en. På bilden är det Emils häst som fick en jogging runda på banan. Ny harvad ridbana är som att åka manchester i skidbacken.
I eftermiddag har jag ryckt och friserat Ares och lady. Ares fick nyfriserat hovskägg och glansig svans. Lady har också blivit badad till i morgon. Det är tävling i stånga som gäller. Jag och Emeline åker på egen hand eftersom de andra är på fastlandet. Hoppas att mamma och pappa dyker upp.
Allt är packat och putsat till i morgon. Allt som behöver fixas i morgon är att morgonfodra och knoppa. Sedan är det ca 10 min till tävlingsplatsen. Det var tre år sedan jag var där och tävlade sist. Jag har haft lite annat för mig de senaste åren. Det blir spännande. Förhoppningsvis så blir det min sista tävlingsstart för i år här på ön. Vi har nämligen planerat att flytta till Växjö lite tidigare än vad som var bestämt från början. Jag lär återkomma till det här i veckan.
Nu ska jag gå ut och ta in resten av hästarna. Tvätta mig själv och krypa i säng. 🌞

  • 208 visningar

Gillar