Fint

Vi kom fram till malin i går kl 14.30. Då gick jag lite med lady sedan hjälpte jag till i stallet med eftermiddags sysslorna och packade upp mina saker. Fy vad jobbigt det blev att köra på slutet.

I dag morgonfodrade jag och Heidi tillsammans. Sedan frukost, gröt och kaffe. Det vi pysslade med på förmiddagen var att mocka lite, förbereda foder och ta ut hästar i hagarna.

Jag red Editha i skogen och lady lite på ridbanan. Lady kändes fin, i galoppen kändes det lite kraft löst (som om hon inte riktigt tog i). Men hon kändes lösgjord och fin. På kvällen går jag ner till stallet och borstar henne lite och ger henne lite massage för att hon inte ska känna sig så ensam. Det kanske får henne att slappna av lite....

Hon gick i hage några timmar på eftermiddagen i dag. Hon sprang mest runt för att hon var rädd för korna som gick i hagen intill. Hoppas på att hon får plats i en hage lite längre bort i morgon. Jag mockade alla hagarna och såg så att de inte sprang runt allt för mycket. Sedan tvättade jag en häst och någon gick i skritten. Alla träns putsas innan vi går "hem för dagen".

Kvällsfodring kl 21.30 sedan hjälpte vi Anne som kom med två hästar från tävling och nu känns det som läggdags!!

  • 136 visningar

Gillar