Fint

Det var super mysigt att rida i kväll. Snön gör att det blir så tyst och rent. Jag lindade benen på Lady i dag 😊. Det va nog varmt och skönt om benen i alla fall!!

Jag tränade mestadels lösgörande jogg. Kollade även av lite skänkelvikningar, ryggningar och inridning- halt i galopp på medellinjen. Lady kändes lite het, men hon har ju vilat en vecka! I morgon tänkte jag rida lite mer övergångar för att jag ska kunna bestämma tempot lite bättre.

Jag har funderat på att byta ut min dressyrsadel.... men jag har inte bestämt mig. Den är lite för stor för mig. Den är 17,5” och jag skulle behöva en 17”. Jag försöker ändra min ridning med sätet just nu och jag känner att jag skulle behöva ha lite mer stöd av sadeln. Egentligen trivs jag väldigt bra i den, så det beror på om jag hittar någon ny som jag vill ha!!

Det kändes super att sitta upp i all nyputsad utrustning i dag. Allt va rent, mjukt och fint. Då känner man sig super taggad på att träna vidare. Känner ni samma inspiration när allt är putsat och fint?

  • 105 visningar

Gillar