Fina vänner!

I morse när funktionärerna började trilla in på tävlingen fick jag en fin present av Ida, Marie och Catrin! Lädertvål och ett presentkort i en hästbutik. Jag fick det för att jag körde åt dem när de var på fastlandet. Det är ju en historia för sig, men roligt var det! Mycket tacksam för omtänksamma klubbvänner!! Tack 💓

Tävlingen gick bra och jag älskar vår tävlingsplats i Fröjel. Tävlingarna blir så fina, jag hoppas ryttarna tycker det är lika roligt att rida där som det är att arrangera tävlingen!

Väl hemma red jag Othello på ridbanan (med tre skor). Jag tränade på byten i dag. I går gjorde han ju enkla byten riktigt bra, men de vanliga bytena är ändå bättre tycker jag. Ridbanan var lite tung och jag gjorde vad jag kunde för att anpassa ridningen efter vart det var lite bättre ställen. Lady fick vila i dag, jag hade fortfarande lite småpyssel kvar administrativt efter tävlingen i kväll. Det är ju tävling i morgon också.

I morgon tävlar även Emil två hästar, Kovo och Kimmozabe. Jag sitter i sekretariatet i morgon igen. Nästa tävling tänker jag inte överanstränga mig!

I kväll varvar vi ned med en pizza (inte mycket tid till annat) och film efter allt som har fixats hit och dit. Vi ses i morgon igen!

  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer