Filmer från helgen

Min individuella start i 110 var jag nöjd med men jag måst jobba bort mina 4 fels rundor som sagt. Även om felet var minimalt så kan det reta mig. Lady kändes uppmärksam på mig och det kändes om hon var snabbt med mig efter varje hinder. Rundan kändes mjuk och fin.
I grundomgången i lag klassen fick jag lite revansch och satte nollan trotts att vi var i hinder nr 1. Men rundan var o fel och det är det som räknas. Hon kändes lite trött redan här eftersom jag fick rida på lite mot hinder nr 2. Men jag var supernöjd och vi gick till omhoppning.
Omhoppningen började inte bra för mig. Tyvärr kändes hon ganska trött och jag fick driva henne mycket mer än jag brukar och då ramlade lite bommar. Det som kändes bra var att vi avslutade banan riktigt bra. Kombinationen och sista linjen kändes superfin. 


Jag avstod från hoppträningen dagen efter tävlingen eftersom hon kändes trött. Hon har fått en extra vilodag denna vecka och vi håller på att ladda om till helgens dressyrtävling. Just nu pluggar jag dressyrprogram och cyklar som tusan på träningscykeln. 

  • 150 visningar

Gillar