Filmer

Jag vet att ni har väntat jättelänge på att få se filmerna från förra tävlingen. Här kommer de alla tre. Första filmen är på Lady i 90 cm klassen. Hon hoppade fint och gjorde det jag bad henne om. Nöjd och glad var nog både hon och jag efter rundan. vi Har ju varken hunnit träna eller förbereda oss särskilt bra!! Men hon har lätt för sig!

Andra filmen blev Ladys debut i 1m. Det var årets önskade mål från min sida att nolla en 1m innan årets slut och vi lyckades med det i hennes första start på den höjden. För en månad sedan så kändes hon så fruktansvärt fin och vi var inne i ett fint flow i träningen och hoppningen. Tyvärr han vi tappa det flowet och jag var lite osäker på om jag skulle starta. Jag vet dock att hon känns otroligt fin bara jag kommer in på banan, så jag valde att starta. Jag vet ju att flowet kommer och går när det gäller unghästar så det är inget att gräva ned sig i. Rundan då: Jag red inte så bra på ettan men det fixar hon ändå och räddar mig lite. Sedan hittar jag rytmen lite bättre. Det syns dock att vi behöver bli mer starka i galoppen. Det blir korsgalopp och ofta fel galopp. Öva öva öva. Jag är jättenöjd med en noll runda.

Sedan var det min tur att hoppa Kovo i 110 klassen. Jag var inte lika nervös som jag var till förra tävlingen, men han gav en lite annan känsla denna tävling. Jag red fram ganska mycket eftersom han var stark och väldigt hoppsugen på framridningen. Jag var lite osäker på om han bara skulle bli stark på banan och att jag då skulle fastna i munnen på honom i en dålig ridning. Men nej jag tycker att jag fick en bra känsla och är nöjd med min ridning. Det kändes riktigt bra även fast han är i hinder nr 1 så den borde ha ramlat!!

​Det var ju meningen att jag skulle rida laget egentligen. Eftersom vårat lag har haft så många skador och skavanker så lyckades vi inte få ihop ett helt lag till sista omgången. Då tyckte Emil att jag kunde rida den vanliga 110 klassen individuellt om jag ville. Det gjorde jag och är inget jag skäms över. Rivningen i kombinationen var inte bara mitt fel. Kovos frambensteknik kan man ju diskutera tusen gånger om. Han kunde ha varit mer noga där. Det är ju alltid kul att komma till omhoppning, men är man inte felfri så är man inte.

Vad tycker ni? ni får gärna komma med någon komentar om ni vill!

  • 59 visningar

Gillar

Kommentarer