Filmer

Jag har lovat er filmer på Lady från tävlingen vid Suderbys ridklubb men jag har inte kunnat ladda upp den från Emils telefon. Ni får i stället nöja er med en runda från pay & jumpen i gropen som var i går. Hanna filmade med sin telefon, så kvalitén blev kanske inte den allra bästa. Jag kan dock tycka att rundan i suderbys var en bättre runda fast denna inte är dålig. Det började nämligen inte jätte bra... Lady blev sparkad på vägen till framhoppningen och fick ett blödande sår högt uppe på vänster framben. När Emil fått det att sluta blöda någorlunda så travade jag rumt och hon kändes ok. Då beslutade jag mig för att rida båda mina rundor som planerat trots sparken. Den träffade även mig lite på benet, men det blev nog mest skada på Lady.

Vi var felfria i 80 klassen och hade två ner i 90. Jag hade ingen som filmade 90 klassen....lite synd. Jag tyckte att hon blev lite lång och att jag inte riktigt fick till galoppen på henne där av de två bommarna som föll.

Den andra filmen är från i dag när jag var vid Hanna och red lite på hennes unghäst. Hon har brutit nyckelbenet så jag försökte hjälpa henne lite. Jag vet inte vad som hände i början riktigt men han sköt rygg som tusan och blev spänd. Jag vågade inte gå på honom så hårt därför men det var ju första gången jag red honom. Han är valack fyra år efter Cartier (samma pappa som till Lady). Red lite i alla gångarter bara.

  • 28 visningar

Gillar