Ett nytt hem

I dag har det verkligen tagit fart här. Upp packandet började redan innan frukost, eftersom vi behövde hitta kaffe muggar att dricka ur. När frukosten var intagen packade jag upp resten av köket och diskade tre diskmaskiner disk, medan Emil lagade gräsklipparen. Vi hjälptes sedan åt att tömma hästtransporten på prylar som staplades in i stallet.
Emil stack till Börjes i Tingsryd och tömde butiken på ektråd och en pall staket stolpar. Jag klippte gräsmattan som mer liknar en åker än en gräsmatta. Jag fick köra på 1ans växel och ha bordet högt för att det skulle fungera någorlunda. Dessutom så har regnet hängt i luften hela dagen. Det är kvav åskvärme.
Lagom till Emil var hemma igen så var jag klar med gräsklippningen. Vi åkte för en snabb lunch och några ärenden i Växjö innan vi satte igång med staketen. Vi har en hage bakom huset som vi egentligen funderade på att ta bort. Men nu fick den ändå bli kvar ett tag. Jag tog dock bort alla stolpar och all el tråd som har varit i trädgården. Det tog sin tid, men jag han klart varvet runt!
Det blev kväll och vi fortsatte att packa upp flytt lådor inne. Nästan allt är upp packat, det är bara kontoret kvar och lite småsaker som inte är så viktiga. Sedan är det ju tavlor och sådant som inte har kommit på plats. Det känns om om vi har hunnit mycket i dag!!

  • 225 visningar

Gillar