Ett dygn på annan plats

Ett dygn har jag och Emil befunnit oss på resande fot. Vi besökte i går Billdahl för att se på en Clinic med Rolf-Göran Bengtsson. Vi fick se fyra hästar som fanns i hans stall, ridna av hans beridare och en grupp med äldre hästar från Sverige. Han red även en häst själv. Det som jag tyckte var spännande var att se hans beridare rida. Jag fick lite flash back till tysklandsresan. Lektionerna för Malin lät likadant, lite svenska, mycket engelska och lite tyska. Jag tyckte att det var bra arrangerat med en mycket god fikakorg som fick en att hålla sig pigg hela kvällen. Det jag tog med mig var framför allt lite ny inspiration!

Vi stannade även på Charlies häst och hund i Jönköping, där brukar vi nästan alltid se till att stanna till när vi är på genomresa. Det blev så att jag köpte en ridhjälm av mina julklapps pengar som jag fick för att köpa just en ny hjälm. Det blev inte någon av de hjälmar som jag har funderat på att köpa. Ni får se bilder på den i ett eget inlägg senare i veckan! Det blev även en superbra borste och ett par ridhandskar på nedsatt pris. Nu ska jag gå och duscha och sova ikapp lite efter resan. Båten gick kl 05 i morse och var i land kl 08, väl hemma åkte jag raka vägen till jobbet och stängde i kväll.

Det fick bli två vilodagar för Lady efter måndagens träning, som för övrigt gick superbra. Så hon kan vara värld en vilodag extra. I morgon är vi igång igen!! Ses i morgon.....

  • 0 visningar

Gillar