Ensam hemma igen

Emil åkte till Öland för att tävla i tre dagar och jag blev kvar hemma för att ha praktik, plugga, rida och se till att hästen blir dräktig. Emil ska rida två klasser på fredag, lördag och en klass på söndag.

Jag red i ett par lånade ridstövlar i dag. st 40 vilket innebär att jag får i två ben i en stövel. Ja ja de ska nog gå att hoppa runt en liten 60 bana på söndag i stövlarna får jag hoppas. Lady kändes fin i dag när jag red henne. Nya skor fram och nyharvad ridbana gav bra förutsättningar till bättre ridning. I morgon blir det hoppning för både Othello och Lady om det inte tänker regna så att det blir en ny insjö på ridbanan.

Jag ska lägga mycket tid och energi åt mig själv i helgen har jag bestämt. Det enda som jag ska åka iväg på är pay &jumpen i visby på söndag. Jag har kommit till insikt med att jag lägger ner mycket energi på att fixa saker åt andra och för andras skull. Jag behöver denna helgen för att koppla bort. Det kommer fler helger då jag ska ställa upp på andra igen, vilket jag borde tycka är kul men jag vet inte.........Jag har inte bestämt mig än för om det är roligt eller inte. I så fall varför gör jag det egentligen?

​Det känns i bland som om jag är i behov av dessa tre energikickar även i vardagen, inte bara under särskilda prov.

  • 71 visningar

Gillar