Ensam hemma 2

Jag sitter ensam hemma för andra kvällen i rad. Emil var på kurs i går (föl korrigering) och i kväll har han åkt till fastlandet. Det känns lite ensamt måste jag erkänna.

I dag har det varit hästar för hela slanten. Var i väg i ridhuset och löshoppade i förmiddags(jag och Cylin var mest med som sällskap). I eftermiddag fixade jag klart stallet och åkte i väg med båda hästarna till ridhuset. De imponerade båda två då det var full fart i ridhuset med massa hästar. De fick stå i spilta och vänta på varandra båda två, då boxarna var upptagna. Jag började med Othello, tror att jag lyckades få till ett mycket lagom pass på honom. Lite trav och lite galopp, kollade av något byte och hade alla benen där de skulle vara.

Lady väntade snällt, var cool i ridhuset bland de andra hästarna, fattade rätt galopp alla gånger, ja jag kunde inte begära mycket mer av henne. Hon passar mig bra och jag henne skulle jag tro. Hon är inte så busig längre som hon var förut. Hon skulle alltid försöka sig på någon bockning eller smitning under ridpassen, nu håller hon fokus på mig.

I morgon får jag sovmorgon då Camilla och Emeline tar ut hästarna. De tog även in dem i kväll, så jag har ju rena rama semestern egentligen.

Nu blir det potatisgratäng!

🍛

  • 66 visningar

Gillar