En vardag kväll

I dag har det varit en typisk vardag kväll här hemma. Det vanliga som sker om dagarna har hänt!

Jag fixade lite i stallet och jobbade ett pass med Ares på ridbanan. Man måste rida honom varje steg, även i skritten. Började med att jogga över trav bommar på en åtta. Det gjorde han bra och blev fort avslappnad. Han är lättare och lättare att hålla framme. Sedan galopperade jag en hel del. I vänster varv känns set som vi har en magnet i vänster bog som drar oss in mot mitten. I höger varv har vi lätt att byta till vänster galopp just vid grinden. Antagligen för att han vill in. Han tar för sig lättare i höger varv. Nu är det lite lättare att få honom framåt i galoppen också. Vi jobbar vidare på styrka och kondition.

Sedan en timme på cykeln innan kvällsmaten. Jag ser ofta på en serie eller ridsport när jag cyklar. Att kolla på sport får en lite mer motiverad och tiden går fortare samtidigt som benen trampar på!

Nu väntar många timmars sömn. Jag älskar att sova länge och går ofta och lägger mig tidigt. Då är jag som piggast på morgonen. Det går lite i perioder hur trött jag är på kvällar och morgnar.

Jag red på manchester (ny sladdad bana) i dag. Samma känsla som i skidbacken! Den har inte haft en enda vattenpöl sedan vi flyttade hit (som tur är).

  • 92 visningar

Gillar