En this or that 

Ridsko eller stövel? Denna frågan är riktigt svår... jag tävlar alltid i stövlar men tränar ofta i ridsko och leggings. Får nog bli stövel.

Äpple eller morot? Morot. Jag äter nästan riven morot till lunch varje dag. 😁

Knäcke eller bröd? Knäcke helt klart. Tycker om bröd men jag väljer oftast knäcke!

Cykla eller springa? Svårt.... jag väljer nog springa men såhär års blir det nästan bara cykel på grund av mörkret och vädret. Cykla kan man göra inomhus!

Skidor eller snowboard? Snowboard så klart!

Titta på sport eller träna? Träna men jag tränar gärna framför sport på tv. Tex ridsport, skidor, skidskytte eller friidrott.

Pool eller hav? Pool men hav om vattnet är varmt och klart!

Sött eller Salt? Salt helt klart!

Bil eller lastbil? Bil men har varit sugen på att ta C körkort. Jag har faktiskt övningskört en gång. Jag tror att jag ska börja spara till en intensivkurs igen. Här finns det lite fler valmöjligheter än förra gången jag testade.

Kött eller fågel? Fågel helt klart. Jag har varit inne i en period då jag har varit jättesugen på kyckling. Vi äter ju mycket vegetariskt annars.

Vinter eller sommar? Sommar så klart. Men jag gillar höst också. Vackra färger och bra ridmöjligheter.

Dusch eller bad? Dusch eftersom vi inte har något bad, men hade jag haft det så hade jag nog legat en timme i badet varje fredagkväll!!

Film eller tv program? Film tror jag... vi följer inte mycket program på tv. Endast lite sporadiskt från och till. Men nu kan man ju titta på mycket i efterhand vilket gör att det finns mer att se när man väl tar sig tid!

Frukost eller lunch? Lunch! jag gillar ju mat och är alldeles för dålig på bra frukostar!

Facebook eller Instagram? Facebook eftersom jag inte ens har Instagram. Det är många som tycker att jag borde skaffa mig det, men jag vet inte....nja.

  • 66 visningar

Gillar

Kommentarer