En onsdag förmiddag

I dag vaknade jag tidigt men låg ändå kvar en stund och drog mig i sängen. Gick upp och åt frukost. Rostad macka och en kopp Te. Sedan bar det av ut i stallet för att släppa ut alla hästar. solen strålar i dag och Cylins juver hade gått tillbaka en hel del.

När hästarna var på plats i hagen så började stallarbetet. Emil åkte och jobbade och jag tog stallet själv. Mockade och fixade. runt halv tio var stallet klart och då begav jag mig in till Camilla och Per för att ta min vanliga fika paus efter stallgörat. Efter två koppar kaffe gick jag sedan ut för att ta in Othello för ett arbetspass.

Jag red Othello och det blev inget längre pass i dag eftersom jag tyckte att han gjorde det jag ville. Han var som en kaviartub som var använd på rätt sätt. Jag kunde liksom trycka allt framåt i "tuben". Galoppen har jag inte känt varit så bra tidigare så då avslutade jag när jag var nöjd, i stället för att avsluta när jag börjar få motgång. Det blev ca 30-40min ridning i dag.

Jag kom hem vid 12 tiden och åt lite lunch och nu börjar eftermiddagens skolarbete, Skriva Tenta. Får se hur många timmar jag sitter med den. Jag har kvällsmaten på spisen samtidigt. :)

  • 47 visningar

Gillar