En het start på veckan

En varm och skön eftermiddag hemma. Fikade lite i solen, det syns på axlarna nu. Fixade stallet i lugn och ro. Pratade lite med Linnea som har lämnat sin häst på bete i Blekinge över sommaren. Red en vända på lady. Ett helt oplanerat skönt pass som verkligen gick toppen. Hoppade några få språng på de hinder som står framme. 👌🏻Jag springer ofta direkt efter jag har ridit (även i dag). Då känns benen starka i motlut.

Sedan har jag lite vuxenpoäng eftersom jag sydde upp mina trasiga tights. Symaskinen funkar bra!! Fixade lite mellis att ha i kylskåpet. Äggrullar fyllda med ost skinka och tomat. Från Ulrikas recept. Försöker hitta på lite nya saker att äta. Lätta recept nu när värmen börjar komma! 26c i dag

Unghästarna han få några skrittrundor på ridbanan innan jag landade i sängen. De skrittas uppsuttet med en som leder runt. Synd bara att klockan alltid blir sent.

Igår grattade vi mamma. Hon fick denna låda av mig och min syster! Undrar bara vad den innehöll? Allt är från kränku te och kaffe, så mycket vet jag. Jag är inte så mycket för presenter egentligen, men det är lätt att skicka nån liten sak när man inte bor så nära. Eller skicka något med bud. Fika får bli en annan gång!

  • 127 visningar

Gillar

Kommentarer