En helg med tävling

Foto: Emilia Norragård.

Denna helg har jag haft fullt upp och det har blivit ganska så tomt här. Klubben har arrangerat tävling och jag är så klart involverad i det. Jag kommer göra den sista tuschen i början på denna veckan, sedan är det bara att förbereda nästa tävling som är om två veckor. Då har klubben dressyrtävling. Att arrangera tävling och att vara med som tävlande samtidigt kan vara lite knepigt. Denna helg har jag inte behövt vara på plats och hjälpa till under tävlingens gång vilket har underlättat massor. Vad jag gör? Jag sköter bland annat allt som har med dator och ekonomi (tdb) kring tävlingar i klubben. Många har frågor och telefonen går ofta varm!

Denna helg har jag känt mig mentalt stark eftersom jag inte har behövt vara på plats hela tiden som funktionär också.

Lady kändes super fin. Vi hade ett ner i 110 klassen. Det kommer nog upp en film här fram över. Rivningen var för att vi kom lite i botten på en oxer och jag blev inte riktigt klar i handen. Annars kändes hon väl framme för mina hjälper hela rundan.

Foto: Emilia Norragård.

Emil hade en sämre helg med Kovo igen. Han får det inte att stämma!

Foto: Emilia Norragård

Mamma och pappa var med och tittade på min start. De hjälpte till att hålla hästar när vi fixade iordning efter starten.

Camilla var inte med under söndagen när vi tävlade eftersom Emeline åkte kortege till studentbalen. Jag skaffade en liten blomma till Emeline. Jag vet inte om hon har sett den än men den står på köksbordet till henne när hon kommer hem.

  • 113 visningar

Gillar