En hel dag med familjen

I dag har jag tillbringat en hel dag med familjen. Först en lång frukost och sedan hästar som skulle ut i sin hage.

Mamma jag och Isabell åkte till IKEA och pappa höll ställningarna hemma. Jag hittade mycket bra och ha saker på IKEA, men prislappen blir oftast lägre än man tror när man väl hittat fram till kassan. Det är ju det som är bra med IKEA. Det finns ju så mycket man skulle kunna tänka sig att ha, men jag har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha det här hemma. Jag måste nog känna efter lite först innan jag har bestämt mig hur jag vill ha det.

Jag och pappa åkte en vända till biltema, men vi hittade inte det vi skulle ha, så vi fick åka hem igen.

När familjen åkt hem passade jag på att plantera om lite blommor i en kruka på trappan och fixa vatten till hästarna. Jag skruvade också ihop en soptunna som jag köpt till stallet. Det var inte så avancerat, men det finns även ett skrivbord att skruva ihop när det finns lite tid över. Jag köpte ett fint skrivbord till Emil. Det tar nog lite längre tid skulle jag tro.

I kväll kommer Camilla och Emeline på besök. Så jag antar att det blir en liknande dag i morgon som det blivit i dag. I morgon ska jag också trimma lite på ridbanan och känna lite på den för första gången. Det blir nog fram mot kvällen skulle jag tro. Jag ska också börja på ett projekt om jag hittar färgen till bokhyllan och kanske börja slipa trädgårdsmöbeln. Vi får se vad måndag och tisdag har att bjuda på när det är besök här på gården.

En liten present till gästerna som kommer i kväll!!
Jag fick en söt solros av mamma i dag! 
  • 270 visningar

Gillar