En bra dag

I går var en bra dag. Jag han göra det jag skulle och ridningen gick bra med rätt inställning. Kvällen avslutade jag med ett naprapatbesök och lite filmkväll i soffan. Man känner sig som en ny människa efter att man har varit vid naprapaten.

I dag försov jag mig lite och lyckades hinna i väg till skolan så att jag var där precis till föreläsningen började. Phu att vi han i alla fall. Har suttit och pluggat lite i skolan. Men jag ska fortsätta plugga här hemma nu, bara jag orkar hålla mig vaken, jag är fortfarande trött.

Min plan var ju att boka ridhuset i helgen för att löshoppa lite. Det var fullbokat, så jag får planera om. I dag blir det dock ingen ridning skulle jag tro. Det är ju fredagkväll. Det brukar bara vara jag och Emil som är i ridhuset på fredagkvällar. Men i kväll blir det nog bara en vanlig hemmakväll. Det kan man behöva i bland de med.

Ett litet bild kollage åt mig själv som inspiration. ​Det är svårt att hålla motivationen på topp alltid. Då brukar det hjälpa att titta tillbaka på lite av det man faktiskt har gjort.

  • 57 visningar

Gillar