(Ingen rubrik)

Den största anledningen till att det är så tomt här är att jag är så fantastiskt trött om kvällarna. Mycket jobb och fler hästar nu. När jag sätter mig stilla efter kl 21 så känns ögonlocken tunga. I går va det katastrofalt tunga. Jag va tvungen att gå och lägga mig. Annars hade jag somnat i te koppen.

I dag har jag varit och ridit dressyrlektion på Bergunda. Jag rider dressyr 45 min varannan vecka (ojämna veckor) med Lady. Det är tuffa pass just nu. Min tränare är en ”gammal räv” och hon kör hårt med mig. Det passar min ridning och hon tycker det är kul att undervisa. Jag känner att min ridning utvecklas och att jag kommer framåt.

Jag har satt upp ett mål för dressyren i år och jag kommer satsa lite mer mot det i oktober-november, när de sista två fälttävlans starterna är avklarade.

Nästa tävling är 7-8 sept hoppning i Växjö, 14 sept Dagstorp fälttävlan och sista september flyinge fälttävlan. Sedan är det hoppning och dressyr som gäller i två månader innan vinter vila. Det är då de andra hästarna ska vara igång och jobbas. De jobbas nu med men endast lätt igångsättning.

Unghästar på bete sommaren 2019

  • 104 visningar

Gillar

Kommentarer