(Ingen rubrik)

Det märks att det är fredag i morgon. Stämningen börjar infinna sig. Man känner sig lite trött och börjar varva ner. Jag tänkte att jag skulle göra massa saker i helgen, vi får se.

Min röst känns lite bättre i dag. Jag drack ingefära och honungsvatten i går kväll vilket ledde till att jag fick upp och springa på natten. Det är inte bra att hiva i sig mycket vatten innan sovdags. Tyvärr har jag känt mig lite hängig i dag, jag vill vara pigg i helgen! Dags för min hemliga mirakel kur.

Jag hade sadel och träns på Rose i dag igen. Jag prov ”hoppade” lite på henne (ni vet när man låssas hoppa upp och hänga, fast man inte gör det). Nästa gång tänkte jag nog hänga på henne. Bettet älskar hon, hon tror nog att det är bettet som smakar godis. Jag har dock lite svårt att läsa av henne så jag vill inte gå för fort fram heller. Hon är inte svår på något vis, men jag vet sedan innan att hon har en enorm envishet. Hon visar än så länge inte en enda skeptisk min, det är som om hon är världsvan. Kanske håller hon bara masken, eller så känner hon sig trygg (lite så jag menar med att det är svårt att läsa av henne).

Fixade stallet i rasande fart i dag för att kunna fixa pannkaks middag. Rätt okej att avsluta en torsdag med pannkakor! Nu ska jag lägga mig på spikmattan en stund!

  • 132 visningar

Gillar