(Ingen rubrik)

Drar blev inget inlägg i går eftersom jag blev klar sent i stallet. Jag tänkte att jag skriver om gårdagen lite i dag i stället.

När jag vaknade och skulle gå till hästarna var min ena sko försvunnen.... ja jag tvivlade lite på om jag verkligen var vaken. Men jag lyfte blicken och tittade mig om i trädgården så låg den saknade skon helt sönder tuggad på gräsmattan. Grrr rävar?

Jag såg det lite som en möjlighet till att skaffa nya skor. Jag letade fram mitt presentkort som jag fått en julafton och åkte för att skaffa ett par nya. Det blev ett par Nike förstods och lite annat också för den delen.

Jag gick ett varv och tittade lite i gallerian. Det är ju roligare att vara två när man går på shopping runda, så jag spanade lite bara.

På hööks blev det ett nos skydd till Ares som lätt får sol eld och pälsglans.

Jag handlade lite grönsaker och mjölk i affären för att åka vidare och kasta skräp. Jag hittade det jag skulle och gav mig av hemåt. Jag undrar om det kan bli varmare än vad det är just nu? Jag låg hela eftermiddagen och solade förtrollad i min bok. Det är ändå för varmt att rida.

På kvällen red jag ett dressyrpass på lady. Hon känns så fin just nu. Provade lite i förvänd galopp, det avslöjar att vi är starkare i det ena varvet än det andra. Det här får vi jobba på helt enkelt!

Jag lär rida lika sent i dag för att inte dö i värmen! 🌞

  • 81 visningar

Gillar

Kommentarer