🐎💹

Ibland kÀnns det som om man har dagar som Àr lÄnga, som om man har massa tid till övers. Idag Àr en sÄn dag. Trots sovmorgon sÄ hanns nÀstan allt med som jag planerat att göra. Det blev en hÀst som fick stÄ över ridturen men det va enbart pÄ grund av vÀdret. Det snöade pÄ tvÀren (ni som lÀser snökaos, NEJ vi har inte haft snökaos) sÄ det va inte mysigt ute idag. HÀstarna fick komma in tidigt eftersom de verkade som om de ville det.

NĂ„gon rivning blev det inte idag. Det Ă€r ju soft att kunna dela upp tiden pĂ„ det man kĂ€nner för. SĂ„ idag blev det ridning, trĂ€ning och matlagning. Tre hĂ€star ridna. Stackars Rose som fick bli sist ut hoppade i snöstorm duktigt av henne. Jag vet inte om det va hoppningen eller snïżœïżœstormen som gjorde henne het men hon blev stark som en Björn helt plötsligt đŸ». Hon hoppade bra och villigt i alla fall.

Det KÀndes i kroppen att jag inte varit pÄ gymmet pÄ nÄgra dagar. Men kroppen kÀnns bra. Skulle nog behöva dricka lite bÀttre för att fÄ musklerna att svara lite till. Snart Àr det nog dags att steppa upp trÀningen lite till. I takt med att det Àr ljust lÀngre sÄ hinns det med mer och har mer tid till övers.

Lasagne blev det i matlÄdorna denna vecka. Inte till mig eftersom jag inte Àter matlÄdor, till Emil sÄ klart. Men till kvÀllsmat blev det vegetarisk lasagne med svamp, kikÀrtor och spenat.

Jag Ă€r sĂ„ sugen pĂ„ att skaffa saker till det nya rummet. Men jag borde sĂ„ klart vĂ€nta tills jag iaf kan skymta rummet till att börja med. Det Ă€r ett nytt ÅhlĂ©ns outlet som har öppnat i VĂ€xjö och sĂ„ Ă€r jag sugen pĂ„ att testa Återbruket i Älmhult. Jag tror inte att jag kommer att kunna hĂ„lla mig helt till att rummet Ă€r fĂ€rdigt.

HÀr har ni tapeterna! Det Àr den gröna pÄ bilden hÀr nedanför.

  • 45 visningar

Gillar

Kommentarer