🔜

Efter tvÄ dagar med löpning sÄ kÀnns benen som vanligt igen. Det kÀnns dock lite orovÀckande att det inte Àr kallare i december Àn det Àr idag. Det va till och med ganska behagligt i skogen idag. Sedan denna pandemi började sÄ har jag loggat in 168 trÀningspass, dÄ har jag inte loggat alla pass! Det kÀnns rÀtt okej, jag bestÀmde mig ganska tidigt för att denna perioden skulle jag anvÀnda till nÄgot vettigt som tillexempel göra mig sjÀlv starkare. Jag tror att jag Àr pÄ god vÀg och det Àr ju bara jag sjÀlv som kan pÄverka hur jag vill gÄ tillvÀga!

HÀstarna har fÄtt lite uppmÀrksamhet pÄ förmiddagen. Kazaro fick komma in och bli ompysslad och friserad. Största anledningen till det Àr egentligen för att han tycker att jag Àr rÀtt jobbig som hela tiden stÀller krav pÄ honom. Han vill inte komma frivilligt till mig i hagen, sÄ jag gör lite mer kravlösa saker med honom som han gillar just nu. Rose fick hoppa lite i lina och imorgon ska jag rida henne. Hon ser fin ut och Àr redo för lite arbete igen. Det ska bli spÀnnande att se vart vintertrÀningen med henne leder oss.

IkvĂ€ll ska jag ivĂ€g pĂ„ ett litet uppdrag och förhoppningsvis har jag med mig en ny kompis hem som ska fĂ„ bo i stallet. 😂

  • 65 visningar

Gillar

Kommentarer