❄️ 

Det är såhär års man bara vill krypa ner i soffan och mysa. Ikväll kom det lite lite snö på marken och plötsligt infinner sig en känsla av vinter.

Jag hämtade mitt paket som jag beställt på black friday. Jag beställde bland annat lite vinterkläder till mig själv som kommer till välanvändning nu. En jacka, fleece, vantar och tröja.

En sak som jag är väldigt noga med är att jag använder alla saker som jag har. Jag har absolut inget som bara ligger och skräpar. Sedan gillar jag att känna mig nöjd med det jag har och skaffar ingenting om jag känner att jag vill byta ut det. Jag väljer även att inte ha saker i överflöd. Jag är nog så långt ifrån en shopping nörd som det går att komma. Så jag tvingade mig själv att köpa vintersaker från två ställen. Ett till mig och ett till hästarna (som jag väntar på).

Har ni alla era julklappar inhandlade? Eller vet ni vad ni ska handla? Själv tror jag hela tiden att jag är klar, men så kommer jag på nya julklappar hela tiden! Så jag tror nog aldrig att jag blir klar med mina julklappar.

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer