(Ingen rubrik)

Det första jag såg i morse när jag klev upp va att katten öppnat och tuggat på en av Emils julklappar. Det som jag så noga slog in igår. Det blev bara att lappa och laga innan Emil hann titta.

Vi högg en gran i dag på vår egen mark. Kanske den fulaste av dem alla. Men vi sparade en fin till näst år. Vi har några granar framåt i tiden om de får stå kvar. 🌲🌲🌲kanske skulle vi behöva gallra lite för att de ska bli fina!

Jag har städat huset nästan hela dagen i dag och hittade en hel hög gömda kattleksaker bakom soffan. 😁katterna trodde de va julafton i dag 🎅🏻

Jag har också ridit i kväll. Tre hästar han jag med. Lady kändes mer genomriden efter gårdagens pass. Jag provade även ett tredelat bett på henne, har använt det vanliga tvådelade ett tag nu. Kändes bra med det tredelade så jag ska försöka skaffa ett till. Vår betthög är inte enorm om jag säger så. Många av våra hästar går på just två eller tredelade bett.

Rose och Kazaro jobbade på bra båda två i dag. Jag kanske ska göra ett inlägg om dem i mellandagarna. Det sker ju snart en liten förändring i stallet.

Leksaker ska det va!

  • 114 visningar

Gillar