Emil

Jo efter att ha pluggat flera timmar mer än vad jag hade tänkt mig så begav jag mig till stallet även i dag. Emil åkte och jobbade. Här är en bild från Emils jobb. Den största hästen han varmskor,  Ardenner på 170 i mankhöjd, 10:or i skor​. Inte illa!!

Jag själv red Lady först i dag. Bestämde mig för att inte rida henne särskilt länge alls eftersom hon hade en Tyne tagg i kotan på vänster fram. Hon var lite varm och svullen, men hade inte så ont verkade det som. Jag fick bort taggen och hon var lite blodig. Därför jobbade jag mest i skritt. Jobbade henne i form och vad fin hon var. Det blev lite trav också men det tyckte hon var lite jobbigare. I vänster varv fick jag igenom henne bättre i sidan. Höger sida vill hon gärna hugga tag i och bita fast sig i bettet. Men vad fin hon börjar bli målen jag satte upp till vintern kanske är för lätta... I så fall kommer det nya mål!

Othello blev bara grundriden lite i alla gångarter, han ska ju tävla i morgon. Sedan blev hans svans tvättad och flätad. Den var så skitig att jag var tvungen att tvätta den fyra gånger innan den blev fin. Nu har han den flätad över natten så att den för hoppningsvis är fin tills i morgon. I morgon ska benen tvättas på honom, sedan kan vi åka. Jag ryckte ett varv i hans man också så att den skulle se lite bättre ut. Det återstår att se hur den ser ut i morgon.

Jag putsade också av all utrustning innan jag kvällsfodrade.

  • 63 visningar

Gillar