Effektiva dagar

I går ekade det tomt här. Nationaldagen fyllde jag lätt med mycket saker att göra. Innan kl 10 hade jag fixat stallet, städat, tvättat och vattnat hästarna. Jag begav mig sedan till Växjö för att handla spån och en skottkärra. Det tog en evig tid eftersom det inte bara var jag som var ledig denna onsdag.

Emil kom hem med traktorn och jag hjälpte honom att lasta av den från släpet. Sedan skruvade jag ihop skottkärran och gräsklipparen medan Emil skruvade traktor. Jag fick ihop gräsklipparen när Emil talade om hur det skulle sitta.

Sedan tog vi tag i det tyngsta jobbet. Att lasta ur alla boxväggar ur transporten. Vi var tre för att orka lyfta in och nu var vi ju bara två!!! Det gick men det var lite pyssel.

Sedan blev klockan sent och vi han inte fira nationaldagen något särskilt.

I dag har jag jobbat och försökt vara lite ledig när jag kom hem. Jag har i stort sett bara fixat stallet. Härligt med sånna dagar också. Emil har fixat staket, skott, gillrat en fälla och pysslat med traktorn. Vi måste fixa lite plats åt hästarnas mat på gården, det är tydligen snart vinter igen.

I helgen är det nationella hopptävlingar på Växjö fältritt klubb fre-sön, så vi får lite besökare i stallet av hästar från Gotland som ska stallas upp. Jag har strött iordning deras boxar. Jag själv ska tävla på lördag eftersom jag jobbar i morgon.

  • 118 visningar

Gillar