Effektiv

Snart är alla saker på listan över vad som ska göras i dag klara. Det är bara det tråkiga kvar till sist så klart! Min dag började 6.30 och sedan dess har jag haft saker att göra hela tiden. Jag tränade mig själv mellan kl 8-9 och det kommer bli ett liknande pass i kväll. Det känns bra efter några mil på cykeln.

Hästarna motionerades bra i dag. Det var varmt att rida i 23 grader och solsken men jag klagar inte. Jag hoppade Lady lite på det enda hinder jag har och jobbade igenom galoppen och traven lagom. Inget onödigt nötande. Hon var hoppsugen och det blev lite av och på, men vi får träna lite samma sak på tisdag så lossnar det nog. Galoppen kändes super fin i dag, nu börjar det lossna. Vi var svettiga båda två efter passet. Lady fick massage och stretching efteråt. Det är lite blandat vad hon tycker om det, jag inbillar mig att det kanske gör lite nytta.

Ares gick i tömmen och han verkade fatta vad jag menade. Han jobbade riktigt fint på slutet. Jag är på honom direkt om han går och slöar sig. Han verkar än så länge förstå att det är jobba han ska. Han rör sig mycket bättre när han har skor fram. I morgon får han gå lite samma som i dag för att se om det har sjunkit in.

Mitt på dagen var jag iväg och hämtade spån samtidigt som jag köpte lite liniment och vitaminer. Det var mycket folk ute och rörde på sig i det fina vädret. Hoppas att det fortsätter i veckan. Jag jobbar sent i morgon och kommer att ha lite myskväll. Jag ska se till så att jag inte har något kvar på listan att göra från i dag.

Att samla in stolpar var en punkt på listan över saker att göra. Jag han med mycket på förmiddagen, det är då som jag är mest effektiv. I morgon ska jag fixa stallet innan jobbet tänkte jag. Då är det bara Ares och min egen träning som behöver göras när jag kommer hem.

Jag fick föresten en fin sommarpresent på jobbet. Ett presentkort på tidningskungen. Jag funderar på att beställa några nummer av ridsport. Jag ska höra med Emil vad han tycker?

Här är några tips på karens fria liniment. Hittade två, ett kylande och ett värmande. Jag gillar att använda en annan värmesalva men den är 96h karens på så den brukar jag inte använda inför tävling. Många kylande liniment innehåller ju ofta preparat som inte är tillåtna att tävla med. Därför brukar jag vara försiktig med sådant veckan innan tävling. Men det här ska ju vara helt okej att använda. Sedan hur effektiva de är, det vet jag inte.

  • 136 visningar

Gillar