Dressyr

Jag hade egentligen skrivit ett bra inlägg i gårkväll efter träningen men jag lyckades att radera det. Så jag skriver nu i stället!

Jag missade förra veckans dressyr vilket var tråkigt. Jag brukar längta dit, det kan vara så rofyllt att åka med en häst och träna på kvällen efter jobbet. Det är fortfarande svårt med höger galoppfattning och att sitta rätt i höger varv. Det är svårt att jobba på att sitta rätt utan att någon tittar på en. Skritt piruetterna är fortfarande bredbenta men vi jobbar på det. Övergångarna till trav känns mycket bättre, kanske har bom arbetet i veckan gjort oss lite starkare där?!

Jag stannade och handlade lite på vägen hem. Jag var ensam hemma eftersom Emil var på kurs. Det blev sent för honom, jag sov när han kom hem.

Jag plockade i ordning på lite saker i stallet, städade stallgångarna och fodrade kraftfoder innan jag åkte hem och åt själv. Det är mysigt att vara i stallet på kvällarna.

I dag kommer alla hästar in tidigt eftersom de kom ut tidigt. De rör sig nästan mer i stallet än ute i hagen nu när det är fruset.

Vist ser det ut som om jag har en rosa lampa i Sadelskåpet? 😉Det är baklyset på min bil som ser rosa ut!

  • 251 visningar

Gillar

Kommentarer

annagrunewald
annagrunewald,

Haha jag trodde du hade målat rosa i sadelskåpet 😋

nouw.com/annagrunewald