Dressyr

I dag gjorde vi det, red LA4 med en helt okej känsla. Jag var super nöjd när jag kom ut från banan, men när jag såg procenten blev jag inte lika glad. Efter att ha sett filmen på min ritt var jag både super nöjd och inser att det finns en del att jobba på. Det blir tydligt när man får en siffra på rörelsen och kan jobba sig vidare utifrån det!

Det var ett program som jag kände att jag passade i och det hände lagom mycket saker för att lady skulle prestera bra. Tyvärr kom värsta skyfallet med regn när jag gjorde skritt delen, som jag har svårt för från början, det blev taktinslag så klart! Jag fick inte heller till den ökade galoppen eftersom jag inte vågade öka tillräckligt mycket.

Emil hämtade ett paket som jag har köpt till Lady. Hon har fått ett nytt vintertäcke från Horseware Ireland Amigo. Hennes gamla med hals har kastats för att det var ett stort hål i hela innerfodret! Jag provade det på henne när jag kom hem från tävlingen. Jag köpte det på nätet och man vet ju aldrig riktigt vad man kan vänta sig när det kommer hem, men jag är super nöjd. Jag hade egentligen tänkt ett annat täcke men att ge nästan 4000kr för ett täcke kan jag inte göra i dag. Det blir en investering för framtiden. Jag hoppas på att detta täcke ska hålla många år! 
  • 168 visningar

Gillar

Kommentarer