Dressyr

Jag fick tänka om i dag och lägga vilodag i dag och i morgon eftersom det var åska och regn i dag. Jag rider helst inte när det åskar, även om vädret inte spelar så store roll annat än att det inte går att rida så värst hårt på ridbanan som blir alldeles slirig. Jag får lägga in ett ridpass på torsdag istället för i dag.

I stället åkte jag direkt hem och cyklade en timme framför EM i dressyr. En händelserik dressyrtävling må jag säga. Skapligt bra öppning för svenskarna också. Det är verkligen roligt att de vist så mycket sändningar från mästerskapet. Synd bara att det är sändningar hela dagarna, när man jobbar. Tur att det finns svt play. Jag älskar att titta på hästsport regniga kvällar när de ändå inte visar något annat bra på tv. Jag som inte ser så mycket på TV, många kvällar hinns inte det med eftersom vi kommer hem sent. Jag skulle egentligen vilja följa en serie (samma som boken jag läser) men den finns bara på streaming tjänster och det är inget som jag har lagt någon energi på.

I morgon hoppas jag på att kunna göra lite mer intressanta inlägg till er!

  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer

S,
Hej 😊 nu är en veckans blogg igång-startad igen, skulle vara jätteroligt om du ville vara med.vinnaren visas för 150+ läsare, Kram! 😊 sandraboqvist.se/2017/augusti/vill-du-bli-veckans-blogg-I.html
www.sandraboqvist.se