Dolda egenskaper

Här kommer en presentation av lite små egenheter som våra hästar har.

Northern lady går under namnet porslins grisen om man frågar Emil. Hon är verkligen ingen som gillar regn och vill gärna komma in om hon får. Hon är också en riktig fjäskis och vill ha godis om hon ser söt ut!!

Ares rose älskar att bli borstad och ompysslad. Han sparkar bakut om han busar och är en ganska feg kille innerst inne.

Kazaro är en väldigt egen häst. Han har en mule som gärna undersöker allt. Han är en ganska vanlig dressyrhäst men råkar ofta lägga mulen i blöt och blir rädd för minsta lilla mus.

Kawa är en busig häst och hon älskar mat. Hon har ärvt av sin mamma att snålvattnet rinner i munnen när hon ser att maten är påväg.

Kaziopeia är en lugn häst i många situationer hennes egen uppgift i livet är att försöka att lägga all sin bajs på en och samma hög i boxen. Hon älskar annars allt som går att klia sig på.

Black rose älskar allt som har med medicin att göra. Hon tar gärna en bit maskmedel till om det bjuds. Hon är den minsta och sötaste hästen i stallet.

Kandido har växt till sig och har inte så många egenheter längre. Hon floppar med sin underläpp när hon blir frustrerad. Hon vill gärna ha saker gjorda på sitt sett och är en matälskare av högre rang.

  • 45 visningar

Gillar

Kommentarer