Det går

29: Bluie och Belle var jättefina i dag när jag red dressyr. Jag jobbade mest lösgörande, skänkelvikningar, öppna och övergångar.

Rasmus och My var i Rusel och Malin och Anne i Köpenhamn.

På kvällen körde jag ett oväntat ärende som gjorde att vi var hemma mycket sent på natten.

30: jag och Anna sov en timme längre. My och Rasmus åkte på tävling med Bluie och Belle kl 04.00. Carlota Morgonfodrade. Malin är fortfarande i Köpenhamn.

Eftersom jag skulle ha varit med Rasmus på tävling så hade jag inga hästar att rida i dag. Jag fixade stallet åt de andra när de red på förmiddagen och fick sedan rida Mys häst på eftermiddagen.

Köpenhamn: Malin ligger 2a med Amy Lee efter dressyr (45 straff) och hoppning, 11 med Little Chico efter dressyr (47straff) och två ner i hoppningen. Kl 13.15 i morgon går terrängen.

31: söndagar är alltid tuffa men denna söndag var något extra. Vi startade en halvtimme senare sedan fick större delen av folket migrän och bakfylla. Vilket resulterade i sen lunch och en extra häst att rida för mig.

Luke fick ** guldstjärnor av mig i dag. Jag red dressyr i ridhuset och han kändes superfin! Sedan red jag Clarion och Qula.

Köpenhamn: Malin blev 6a med Amy Lee och Little Chico sprang förbi ett hinder i terrängen.

Fylld paprika och sallad till kvällsmat. Kaffe och choklad till efterrätt.

1: jag red tre hästar och alla kändes jättefina. Började med ett tufft pass i dressyr. Sedan värmde jag upp en häst som Malin skulle rida och under eftermiddagen så hoppade jag en.

På kvällen åkte vi på marknad. Vi kom hem sent med för mycket dricka.

  • 114 visningar

Gillar