Det är nu det händer

Ja nu är det vår iallafall om man heter Northern Lady. För hon har bestämt sig för att kasta av sig vinterjackan. Jag stod en stund med gummiskrapan efter ridpasset eftersom jag kände att pälsen lossnat mycket sedan igår. Det såg nästan ut som om jag klippt henne när jag sopade bort allt hår.

Idag har jag och Emil varit i wederslöf och tittat efter fönster. Än är inget funnet, så jag har börjat fundera på andra alternativ om vi inte skulle hitta några fina fönster till garderoben. Kanske får jag lägga ut lite önskas köpa på fb? Borde gå att få tag i tycker jag.

Jag red ett trav pass på Rose och hon behöver verkligen bara trava långsamt arbete och stretching några dagar. För att komma igenom lite bättre. Ibland så hugger hon bettet och vill gå så fort hon kan. Det är lite hennes signum att vara snabb.

Vi avslutade fredagen med en gemensam joggingrunda på 5,2 km och grönsaks dipp i soffan. Nu är jag trött efter att ha varit vaken sedan kl 5. Jag som nästan behöver minst 7 timmars sömn varje natt. Tränar man bra sover man bättre och sover man bättre så tränar man bättre!

Gillar