Denna vecka

Denna vecka har varit en rolig jobbvecka med mycket nytt och gammalt. Jag har jobbat min första vecka på det nya jobbet som jag kommer att ha fram till oktober i år. Jag och Emil har bestämt att vi ska jobba hela detta år och bara lägga pengar på hög för att kunna skaffa oss ett eget ställe fram över. Så denna vecka har varit många möten, planeringar och massa nytt för min del.

I onsdags var jag och skaffade ett par nya uppdaterade glasögon och jag fick bästa hjälpen av Charlie som jobbar där! Det var länge sedan jag träffade henne och det känns samtidigt som vanligt att prata med henne. Jag kollade även min sadel hos sadelmakaren, vilket det inte fanns något fel på så nu kommer jag kanske behålla den ändå. Jag har inte bestämt om jag ska sälja eller behålla.... men jag kommer ändå avvakta lite!

Eftersom det har varit många nya intryck denna vecka har min egen träning blivit framskjuten till fredag, lördag och söndag. Jag ska använda mina nya joggingskor och min nya jacka i eftermiddag. Jag ska även iväg för att fixa stallet och rida. Det blir nog ridhuset i dag, eftersom det är hårt i marken. Min häst har haft tappsko 2.0 sedan i tisdags och då är det bara ridhuset som jag har som alternativ. Jag var i ridhuset tisdag och torsdag och det gick bra att rida utan skor vilket det brukar göra med Lady, så då stör det inte min ridning i alla fall.

Jag ska även städa i kväll eftersom det kommer många på besök i morgon. Jag har ju fortfarande julgardinerna uppe! ups!

​Nike skor så klar, det enda som jag tycker är topp att springa i. Dessa hade dessutom extra förstärkning på insidan (precis som jag behöver för att stabilisera upp benhinnorna). Jackan var en tunn längdskid/jogging jacka som jag kommer använda när jag springer i stället för Emils fotbollströja som är några storlekar stor. Till jackan medföljde även ett par byxor som är perfekta att ha utanpå ett par tights eller långkalsonger. Annas har jag haft ett par mjukisbyxor att dra över. 

  • 82 visningar

Gillar