Den här tiden...

Just nu är tiden rätt ”farlig”. Jag jobbar på som sjutton i stallet efter en arbetsdag och jag hinner mycket innan det blir mörkt. Mycket är ju klart innan jag kommer dit men ju längre det är just, ju senare blir det mat och sova. Eftersom jag aldrig har haft hästarna utanför dörren så blir det lätta att man ”ska bara” innan det är dags att åka hem hem.

I måndags hoppade min häst riktigt fint på träningen. Det känns bra just nu. Tyvärr tappade hon en sko som fortfarande är tappad. Hon måste skos om så det ska göras i morgon innan jag ska träna dressyr. Dressyren börjar också kännas bättre och bättre.

I morse stötte jag på en söt ekorre i skogen när jag fodrade hästarna.

I dag red jag två yngre hästar på gården. Ponnyn travade på fint som vanligt. Hon är lite ålig och svårstyrd i bland, men annars går hon bra i alla gångarter rakt fram.

Kazpian går riktigt fint just nu. Efter lite storm bland hjärncellerna i början så bar han sig fint i trav och galopp. Han jobbar nu i en trevlig form och har lättast för vänster galopp. Han blev lite sur en gång när jag var lite hård med skänkeln, men han rättade sig snabbt igen.

Kazpian är den mysigaste mys hästen i stallet just nu. Han älskar att bli ompysslad. I dag fick han frisyren ryckt och trimmad, hovskägget och svansen kortades. Nu ser han ut som en stjärna i stallet. Han glänser i sin guldiga fux päls.

Det som bekymrar mig lite är hur jag ska kunna snygga till ponnyn innan 3års testet. Hon är inte likt en stjärna just nu om jag säger så.....

  • 214 visningar

Gillar

Kommentarer