Den 5e & 6e

5: I dag har det varit en vanlig dag i stallet. Rasmus Morgonfodrade. Jag har ridit tre hästar och fick hjälp av malin med två. Alice red jag i skogen och det känns som om jag börjar få kontroll på henne. Sedan red jag Calle för första gången och det kändes som om jag hade honom bra mellan hand och skänkel. Jag red lite dressyr på honom. Jag fick beröm av malin att min hand redan hade blivit mycket bra! Qula red jag fram i ridhuset och sedan hoppade jag lite ute i regnet. Dagens ord: hjälp inte hästen med handen innan hindret. Var nära sadeln och inte före med överlivet!

Lärde mig sedan sy knoppar. Det tog evigheter med en häst som inte kunde stå stilla. Jag knoppade Editha stallets största häst 182cm.

6: Jag sov riktigt uselt i natt, kunde aldrig riktigt somna.

Malin är iväg med tre hästar på unghäst tävling/terrängtävling. De åkte på morgonen och Morgonfodrade innan de åkte. Jag och Rasmus är kvar i stallet medan Anna och Cahlotta är med på tävlingen. Jag red fyra hästar på förmiddagen.

Under eftermiddagen var det massa fix med lite packning inför helgen, vissa hästar skulle i skritten och allt vanligt arbete.

Mitt på dagen sopade jag hela stallet på egen hand det tog 15 min, men kändes som en evighet!

Tror att jag ska se till att det blir några av dessa vackra blommor hemma!

  • 190 visningar

Gillar