Dåligt

Den enda bilden på oss tagen av Martin svärd under lördagens tävling i 1.05 klassen. Även det enda hindret vi tog oss över på banan under lördagen. Att vägra ut sig på hinder nr 2 är jag ju allt annat än nöjd med. Det känns inte bra just nu.....

Det kändes inte ens bra i fredagens 1m klass då jag red 0-0 fel och var precis utanför placering efter att de tre sista ryttarna ridit. Jag var supernöjd med att vara dubbelnolla men känslan var inte den vanliga.

Lady var felfri och nyttigt nöjd efter sin 80 start. Kan ju trösta mig med att fredagen var 100% felfri från min sida och mina hästar.

Det känns liksom inte riktigt värt att hålla på i en hel vecka med att strukturera upp bygga bana och göra startlistor, vara på plats som funktionär alla tre tävlingsdagar 11 klasser och själv rida två. Varav komma runt en och vägra ut sig i den andra. Bygga bort allt på hela banan och Hålla på med tdb och equipen så här efteråt också.

Jag känner mig lite bitter ett tag och oroar mig lite för nästa tävlingsstart och sedan laddar jag förhoppningsvis om igen! Alla kommer ju igen...?

  • 35 visningar

Gillar

Kommentarer