Dagens träning

Othello visade sig vara lite stel i går när jag red ett lite lättare pass. I dag försökte jag jobba igenom honom lite mer. Började i skritten på en åtta, för att få igenom båda sidorna. Sedan jobbade jag med att flytta undan för inner skänkel. Samma sak i trav, åtta och sedan flytta ut bakdelen i båda varven. Gick över till att trava på en 20m volt och jobbade på att ställa inåt och utåt om vartannat i båda varven i trav.

I galoppen jobbade jag på 20m volten först med att flytta ut bakdelen om vartannat. sedan började jag med att ställa både inåt och utåt, som jag gjorde i traven innan galoppen. Efter detta arbete kändes det som om jag kunde påverka honom mer och lättare till vad jag ville att han skulle göra. Jag fick honom helt okej loss i båda sidorna och ett mer jämt stöd i handen. 😄

Lady red jag inget på i dag heller. Ridbanan var full med vatten och på åkern vill jag rida henne tillsammans med någon så att hon inte flippar ur 😜. jag vill inte bryta mig innan jag går på praktik nästa vecka!!!

Jag kommer vara i Havdhem på praktik hela oktober!

Den här krabaten har fått ett namn nu. Kaspian jag vet inte om det ska vara med C eller K men söt är han!

  • 88 visningar

Gillar