Bulla upp

Jag började dagen med en lång frukost och sedan ett snabbt intervall pass i skogen. Phu…säger jag bara. Jag ångrade mig nästan efter andra spurten, hu vad jobbigt. Skam den som ger sig, för nog ger det något!

Jag tog tag i stallet och fixade iordning där. Alla träns och utrustningen tvättades och hängdes iordning i går kväll. Det gör ju att det är lite roligare att komma ut och börja ta tag i saker.

Sedan bullade jag upp med mat och os hoppning. Jag blev mer nervös än när jag rider själv, då är jag nästan alltid nervös. Men det är ju nästan skamligt att man blir besviken över att det ”bara” blev ett silver. För svenskarna va värda alla tre pallplatserna så klart. Så bra dem va!

Sedan red jag Lady och Rose. Två lösgörande pass. Lady kändes super fin men Rose va inte riktigt framme för skänkeln. Just nu är det inte jätteroligt att rida på Rose. Hon kräver en hel del markarbete. Jag rider ju markarbete varje dag men man vill ju att ens hjälper ska gå igenom när man jobbar hästen. Just nu är det en bit kvar till vart jag vill ha henne.

Vi avslutade kvällen med hemgjord focaccia och grön ärtsoppa 💚

Gillar