Bortskämd

Jag känner mig alltid så bortskämd efter att ha fyllt år. Som i dag tillexempel, ut på joggingrunda i nya skor och strumpor. Kan det bli mer motiverande?

De var ju inte det enda jag fick på födelsedagen. Jag fick en mys dress av syrran som jag nu mera byter om till när jag kommer hem på kvällarna. inget mer soff- häng med ridkläderna...

Lite köksutrustning som har bytts ut. kastruller och vispar och sådant som man aldrig kommer ihåg att man ska byta ut, men har behövts väldigt länge.

Ett blått skåp. Det har väl alla behov av ibland ;) ni får tolka det hur ni vill..... va ni än gör," kakka" inte i det blå skåpet bara!!

Från min önskelista fick jag inte bara joggingskorna, jag fick även en klippmaskin. en trimmer som är lite mindre till lite svårare ställen. Fick den av mamma och pappa. Jag funderade faktiskt på att klippa i dag men har övertalat mig själv att vänta med klippningen till tävlingen i mars (Klippmaskinen har inte kommit ännu heller).

Vad mer kan man egentligen önska.... Jag känner ofta att jag inte kan tacka tillräckligt mycket och brukar få en känsla av otacksamhet efter ett tag. Hur kan man liksom ge tillbaka?

  • 51 visningar

Gillar